Babymuziek

Dat er veel soorten muziek bestaan is natuurlijk wel duidelijk, maar wat heel veel mensen nog niet weten is dat er tegenwoordig ook aparte babymuziek is. Er zijn diverse mensen die een studie hebben gemaakt van wat voor geluiden zeer rustgevend zijn voor baby’s en hier zijn uiteindelijk verschillende soorten muziek op gemaakt.

Echt heel uitgebreid is het aanbod van babymuziek nog niet meer dit zal de komende jaren steeds groter worden. Wanneer u goed zoekt zult u toch wel het één en ander tegenkomen op dit gebied.

babymuziekSlecht slapen

Wanneer baby’s veel moeite hebben met slapen is het soms lastig om er maar bij te blijven zitten en rustig tegen ze aan te blijven praten of geluiden te maken waardoor ze relaxed worden en uiteindelijk in slaap vallen. Soms heeft u er de tijd niet voor of er op dat moment geen zin in, juist voor deze momenten is de babymuziek een ware uitkomst. Zet gewoon een cd’tje op en u zult merken dat uw kind er rustig van zal worden en al na een paar liedjes heerlijk ligt te slapen.

Raimond Lap

De meest bekende persoon in Nederland op het gebied van babymuziek is Raimond Lap, hij schreef de muziek in eerste instantie voor zijn eigen kinderen maar kreeg hier zoveel positieve reacties op dat hij er uiteindelijk voor heeft gekozen om de babymuziek op de markt te brengen. De muziek is een beetje klassiek met veel piano en ook voor volwassenen prima om aan te horen. Samen met je kindje muziek luisteren, hoe fijn is dat.

Daarnaast zijn er veel andere tonen van bekende liedjes en deuntjes die altijd al hoge ogen hebben gescoord bij kleine kinderen. Er zijn zelfs verhalen dat kinderen van 1,5 en soms nog ouder nog steeds graag naar deze muziek luisteren. De babymuziek van Raimond Lap is uitgegeven door.

« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *