Kraamcadeau

Een kraamcadeau is een cadeau welke u meeneemt wanneer u op visite gaat bij iemand die een net een baby heeft gekregen. U kunt besluiten een kraamcadeau mee te nemen voor de ouders, het kindje of voor allebei, net wat u zelf wilt. Het grote probleem in dit geval is net als met alle andere cadeaus die u normaal gesproken moet kopen is wat u nou daadwerkelijk moet kopen. Er is zo enorm veel keus en heel veel spulletjes die u nu leuk lijkt vinden anderen natuurlijk ook leuk en hebben dit al gekocht of gegeven.

kraamcadeauAltijd goed

Spulletjes die altijd goed zijn is kleding. Zeker voor kleine kinderen is het heel makkelijk om extra kleding te hebben of kleding welke nodig is als ze iets groter zijn geworden. Ze groeien snel dus kleding is zeker in het begin al snel te klein.

Online winkels

Er zijn vele online winkels volledig gericht op kraamcadeaus. U kunt hier dingen laten bedrukken of iets kiezen uit één van de vele producten die ze aanbieden. Het assortiment is soms echt enorm. Wat ook leuk is zijn speciale kraammanden die u bij sommige online winkels kunt samenstellen.

Dit kunt u natuurlijk ook zelf doen met producten die u heeft gekocht. U bekijkt de producten, kiest er een aantal uit en vraagt of de online winkel hier een mooie feestelijke kraammand van kan maken. Dit is makkelijk te realiseren, u maakt het zo duur als u zelf wilt en het is ook wel origineel.

Tip!

Een heel leuk cadeau voor als het iets meer mag kosten is een photoshoot voor alleen de kleine of de gehele familie. Een paar uurtjes op de foto met een herinnering voor de rest van het leven. Eventueel een foto van de baby of linnendoek is ook leuk en origineel idee.

« | »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *